1.190,00 NOK

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn

Premium kurspakke

Tre forskningsbaserte kurs om hvordan trene og spise riktig for dine målsettinger

Hva du får:

  • 33 videoer og fler enn 95 temaer
  • Se kurset så mange ganger du vil, når du vil - tilgangen til kurset går ikke ut 
  • Konkrete eksempler og strategier du kan bruke inn i din egen trening og kost
  • Guides, spreadsheets med tilhørende videoer
  • Alt om repetisjoner, pauser, volum, progresjonsmodeller, øvelser, program, kalorier, karbohydrater, fett, proteiner, måltidstiming, pre-workouts, koffein, citruline malate og mye, mye mer!

Jeg lærer deg ikke bare hva, men hvordan. Etter du har sett kursene vil du ha en dyp forståelse av hvordan du burde trene, hvordan du burde spise og hvilke kosttilskudd du burde ta. Alt tilpasset til dine mål og din hverdag!

Hva folk sier om kurset:

Vil du ha et tips om hvordan lære masse om trening på kort tid, der informasjonen er lett å forstå og enkel å ta i bruk på trening? Dette er kurset! Her har du enkle og korte videoer med god forklaring på hva og hvorfor. Dette er et fantastisk verktøy å bruke, både som nybegynner, viderekommen eller som avansert. Løp og kjøp!

Kristina Skarpenes

Jeg synes videoene var informative og enkle og forstå, det hjalp også at de er korte og konkrete. Jeg likte svært godt at jeg fikk vite litt om hvordan man selv regner ut kalorier og næringsstoffer. Det er et stort pluss av videoene oppleves veldig troverdige og “ekte”. Jeg ville absolutt anbefalt og finne noe å skrive på før man ser det, og ta notater

Ingeborg Hofslandsdal