699,00 NOK

Oppgrader din pakke for kun 299 kroner og få med alle kursene mine (kosthold, kosttilskudd og trening)!

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn

Kosthold kurspakke

To forskningsbaserte kurs om hvordan spise riktig og hvilket kosttilskudd du burde ta for ditt mål

Hva du får:

  • 23 videoer og fler enn 58 temaer
  • Se kurset så mange ganger du vil, når du vil - tilgangen til kurset går ikke ut 
  • Konkrete eksempler og strategier du kan bruke inn i din egen trening
  • Guides, spreadsheets med tilhørende videoer
  • Alt om repetisjoner, pauser, volum, progresjonsmodeller, øvelser, program, kalorier, karbohydrater, fett, proteiner, måltidstiming

Jeg lærer deg ikke bare hva, men hvordan. Etter du har sett kurset vil du ha en dyp forståelse av hvordan du burde trene, hvordan du burde spise og hva du burde fokusere på. Alt tilpasset til dine mål og din hverdag!

Hva folk sier om kurset:

Vil du ha et tips om hvordan lære masse om trening på kort tid, der informasjonen er lett å forstå og enkel å ta i bruk på trening? Dette er kurset! Her har du enkle og korte videoer med god forklaring på hva og hvorfor. Dette er et fantastisk verktøy å bruke, både som nybegynner, viderekommen eller som avansert. Løp og kjøp!

Kristina Skarpenes

Jeg synes videoene var informative og enkle og forstå, det hjalp også at de er korte og konkrete. Jeg likte svært godt at jeg fikk vite litt om hvordan man selv regner ut kalorier og næringsstoffer. Det er et stort pluss av videoene oppleves veldig troverdige og “ekte”. Jeg ville absolutt anbefalt og finne noe å skrive på før man ser det, og ta notater.

Ingeborg Hofslandsdal