Logg inn

Hvem er jeg?

 

Om meg

Forsker, foreleser

og personlig trener 

 

Mitt navn er Markus Haugen. Jeg er 26 år og kommer fra Sotra utenfor Bergen. Til daglig er jeg forsker og foreleser ved AFPT og Nord universitet, og jobber som online coach og fagansvarlig i Fit2gether. 

I tillegg til en mastergrad i idrettsvitenskap har jeg 11 års treningserfaring med hovedvekt på muskelvekst og maksimal styrke.

Mine spesialfelt 

Sammen når vi dine mål

Muskelvekst

Jeg har coachet kroppsbyggere, styrkeløftere, fotballspillere og håndballspillere i norgestoppen. Har også hjulpet hundrevis med å redusere fettmassen og øke muskelmassen.

Vektnedgang

Å gå ned i vekt handler ikke bare om at tallene på vekten skal gå nedover. Det skal også gjøres på en fornuftig og sunn måte.

Styrketrening

Ved hjelp av smart programmering og tilpasninger ut ifra hverdagen til kundene mine, hjelper jeg de bli (mye) sterkere.

Og mye mer!

Ønsker du økt livskvalitet, mer energi, og bedre selvtillit? Det finner vi alltids en løsning på. Er du usikker, så er det bare å ta kontakt.

Sosiale medier

Ønsker du å vite mer om meg? Sjekk meg ut på sosiale medier!

8.500+

Instagram

30.000+

TikTok

Mer om meg

Nettside

Podcast episoder

Jeg driver en podcast kalt Myoprat med Juma Iraki. Jeg har også hatt flere gjesteopptredener hos både AFPT og idrettsforskning.

Litt mer om meg

Spørsmål?

Usikker på hvilket kurs som passer deg best? Eller kanskje du har noen andre spørsmål rundt noen av mine produkter og tjenester? 

Du kan ta kontakt med meg ved å klikke her.

Ingen spørsmål er dumme - jeg svarer så godt jeg kan! 

Gratis kunnskap?

Er du litt som meg og ønsker å suge til deg alt av kunnskap? Da er dette helt perfekt. Jeg vil over en liten periode dele gratis tips og erfaringer jeg selv skulle ønske noen kunne delt med meg da jeg selv startet min treningsreise.

Få oppdateringer, tilbud og mer til din epost - helt gratis!

Min visjon

Jag det du liker og interesserer deg for!

Det gjør i hvertfall jeg. Det er trening, det er idrett og det er å hjelpe andre som driver meg. Jeg er her for at du skal få hjelp til å nå dine mål. Er målet ditt vektreduksjon,  livsstilsendring, økt muskelmasse eller en kombinasjon, vil jeg gi deg de verktøyene du trenger.